TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
(+373) 22 82-09-11
Compania MoldData

Î.S. MoldData este o întreprindere specializată în elaborarea sistemelor informatice pentru administraţie şi business, menite să optimizeze  atît procesele de luare a deciziilor, cît şi activitatea curentă de management. „MoldData” se adresează utilizatorilor cu necesităţi informaţionale şi de comunicare diversificate. Întreprinderea a fost fondata in anul 1993, numită iniţial Centru Republican de Informatică. Compania a mizat de la bun început pe cunoştinţele şi experienţa unui colectiv format din programatori, analişti, proiectanţi, ingineri. Personalul angajat şi colaboratorii companiei au o bogată experienţă în implementarea de soluţii informatice pentru unele din cele mai importante instituţii din administraţia publică, din sectorul privat, mediul academic, societatea civilă. Pregătirea de specialitate a echipei MoldData asigură utilizarea celor mai bune metode de lucru pentru implementarea eficientă a soluţiilor informatice solicitate de client.

Servicii informatice

“MoldData” oferă diverse servicii informatice scalabile,   ajustate la  necesitatile clientului, oferind o mare flexibilitate şi adaptabilitate, capacitate de upgrade, suport tehnic rapid si sigur.


Elaborăm soluţii integrate  şi aplicaţii  pentru administraţia publică şi diverşi agenţi economici, executăm programare web, elaborăm şi furnizăm baze de date, aplicaţii de reţea, aplicaţii Intranet. Serviciile informatice pe care le prestăm sunt potrivite pentru marea majoritate a necesităţilor unei companii (instituţii). Realizăm proiecte de soluţii informatice pe care le doriţi. Vă putem pune la dispoziţie aplicaţii şi servicii informatice de cea mai bună calitate şi în cele mai bune condiţii, vă oferim suport tehnic şi logistic.


Scopul nostru este de a furniza servicii de înaltă calitate la toate etapele de colaborare cu clientul, de la contactul iniţial pînă la finalizarea perioadei de mentenanţă. Expertiza tehnică şi experienţa noastră sunt în afara oricărei concurenţe în domeniu. Înţelegem necesităţile clienţilor noştri în dezvoltarea de soluţii informatice, iar faptul că, de cele mai multe ori, depăşim aşteptările lor, ne poziţionează aparte de concurenţi. Mizăm nu doar pe dezvoltarea şi mentenanţa serviciilor cît şi pe construirea unor relaţii de lunga durată.


Compania dezvoltă atît aplicaţii comerciale cît şi soluţii la cerere executate după specificaţia clientului. Utilizăm cele mai noi tehnologii de dezvoltare software în elaborarea de aplicaţii în reţea sau desktop, distribuite sau conectate prin Internet, echipate cu tehnologii de baze de date moderne si performante.


PAGINA SUS
© 1993 - 2020. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor | Politica de utilizare cookie