TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
(+373) 22 82-09-11

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică anunță reducerea prețului la serviciile de înregistrare a numelui de domeniu “.md”

Publicat: Vineri, 03 ianuarie 2020
În corespundere cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 425 din 30.08.2019, Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, anunță reducerea prețurilor pentru serviciile de înregistrare a numelui de domeniu “.md”, cu 33%. Totodată, STISC va întreprinde măsurile de rigoare necesare pentru asigurarea respectării angajamentelor internaționale asumate de Republica Moldova în domeniul gestionării domeniului de nivel superior „.md”.

Prin absorbția de către Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică a Întreprinderii de Stat „MoldData”, la fel ca și în cazul fuziunii din anul 2018 cu Întreprinderea de Stat „Centrul Informațional Agricol”, se urmărește în primul rând modernizarea serviciilor publice electronice și a accesibilităţii acestora prin optimizarea proceselor și a cheltuielilor aferente prestării serviciilor.

Anunțul a fost făcut de către Directorul Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, Serghei Popovici care a menționat că: “Am convingerea că Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, instituția care urmează să fie succesoare de drepturi și obligații a Întreprinderii de Stat „MoldData”, își va asuma în totalitate responsabilitatea de a oferi servicii calitative, operative, accesibile, transparente şi eficiente din punctul de vedere al costului pentru un număr cât mai mare de persoane cu îmbunătăţirea în mod continuu a calităţii şi accesibilităţii acestora, în funcţie de interesele cetăţenilor şi mediului de afaceri”.

Precizăm că prezenta Hotărâre de Guvern, care reglementează fuzionarea „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică”  și a Întreprinderii de Stat „MoldData”, vine să asigure realizarea parţială a unor obiective asumate de Guvern în Strategia naţională de dezvoltare a societăţii informaţionale „Moldova digitală 2020”, în mod deosebit pe partea ce ţine de necesitatea stabilirii şi delimitării clare a funcţiilor de elaborare a politicii statutului în domeniul securităţii cibernetice și de funcţiile de implementare a politicii în acest domeniu, precum şi de funcţiile de efectuare a auditării securităţii cibernetice.


Î.S. „MOLDDATA” se reorganizează prin fuziune (absorbție)

Publicat: Luni, 16 septembrie 2019

A 50-a aniversare a Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale este marcată astăzi, 17 mai 2019

Publicat: Vineri, 17 mai 2019
Tema ediției din acest an, potrivit www.itu.int vizează reducerea decalajelor în standardizare, prin care sunt urmărite trei ţinte: încurajarea participării ţărilor în curs de dezvoltare la deciziile Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) luate în legătură cu standardizarea; încurajarea participării experţilor locali la deciziile legate de standardizare la nivel naţional, regional şi internaţional; promovarea implementării standardelor internaţionale în ţările în curs de dezvoltare.

Studenți de la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale, în vizită la MoldData

Publicat: Miercuri, 15 mai 2019
Câteva zeci de studenți de la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale, însoțiți de profesori, au vizitat Întreprinderea de Stat ”MoldData”. Ei au văzut cum funcționează Centrul de Date al întreprinderii, dotat cu tehnică de ultimă generație.

În atenția clienților MoldData

Publicat: Vineri, 24 august 2018
În atenția clienților! MoldData anunță că în zilele de 28-30 august 2018, declarate libere, va asigura funcționalitatea serviciilor clienți și suport tehnic . Toate solicitările clienților vor fi recepționate la numărul de telefon 14 404, precum și la sediul Întreprinderii.

Hosting PREMIUM - un nou serviciu de la MoldData

Publicat: Marţi, 14 august 2018
ÎS MoldData a elaborat un nou serviciu pentru clienții săi – gazduire web de tip Premium.

DNS manager pentru domeniile .md

Publicat: Miercuri, 08 august 2018
MoldData simplifică procedurile de administrare a domeniilor .md. Acum, clienții își pot gestiona mai ușor numele de domenii pe care le dețin.

Rezultate 1 - 6 din 370

PAGINA SUS
© 1993 - 2020. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor | Politica de utilizare cookie