TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Oferta verii! MoldData a pregătit prețuri mai mici pentru clienții săi

Publicat: Joi, 14 iunie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData” a aprobat un nou plan tarifar prin care oferă prețuri avantajoase la o gamă întreagă de servicii.
 
Cele mai importante schimbări tarifare se referă la web hosting. În premieră, vor apărea pachete noi  de găzduire web, de 2 GB , 10 GB și 30 GB,  la prețuri atractive. Astfel, cu aceiași bani pe care îi plăteau până acum, clienții vor obține de două ori mai mult spațiu de stocare pe disc.
 
La stabilirea noilor oferte MoldData a ținut cont de solicitările clienților săi. Vor exista oportunități și pentru cei care vor să testeze, pe o perioadă mai îndelungată, un pachet de web hosting pe gratis, dar și pentru clienții care au nevoie de servicii mai avansate de VPS, cu noi configurări tehnice.   
 
Tot în contextul asigurării securității afacerii, MoldData propune clienților săi cele mai convenabile prețuri pentru servere dedicate și spațiu de colocare în Centrul de date ”MoldData Cloud”, care este conform  standardului TIER III.
 
MoldData, fiind unicul partener oficial al corporației elvețiene Plesk International GmbH va oferi, gratis pentru anumite servicii,  panoul PLESK, ce asigură o administrare foarte eficientă și simplă a hosting-ului.  
 
Iar pentru confortul și siguranța clienților săi, MoldData oferă suport tehnic non-stop, la telefon sau prin sistem de tickete!
 
De menționat că tarifele pentru numele de domenii rămân neschimbate. 
 
Noile tarife vor intra în vigoare de luni, 18 iunie 2018. Mai multe detalii pot fi  obținute la  numărul de telefon 14404 sau printr-o solicitare la adresa de e-mail clientela@molddata.md. 

MoldData a participat la Târgul locurilor de muncă și stagii

Publicat: Vineri, 18 mai 2018

MoldData - partener acreditat Plesk

Publicat: Joi, 26 aprilie 2018

Din 1 martie va fi introdusă taxa anuală pentru domeniile ”.ro”

Publicat: Marţi, 27 februarie 2018
Deținătorii de domenii ”.ro” vor trebui să achite un tarif de mentenanță anuală, care va fi pus în aplicare începând cu 1 martie 2018.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

5 motive pentru care ai nevoie de mai mult de o extensie de domeniu pentru site

Publicat: Luni, 29 ianuarie 2018
Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți. De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

MoldData a lansat un nou sistem de gestionare a numelor de domeniu

Publicat: Vineri, 26 ianuarie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData”, Registrator Național al numelor de domeniu .md, a pus în aplicare un nou sistem de gestionare a domeniilor.

Rezultate 1 - 6 din 361

PAGINA SUS