TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

MoldData - partener acreditat Plesk

Publicat: Joi, 26 aprilie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData”, registrator național al domeniilor de nivel superior .md și unul dintre principalii prestatori de servicii de web hosting din Republica Moldova, a devenit partener acreditat Plesk. ”MoldData” este prima organizație din țară care a obținut statutul de partener al corporației elvețiene Plesk Interntional GmbH, furnizor al uneia din cele mai utilizate, la nivel internațional, sisteme de administrare a conturilor de găzduire web.
Soluțiile oferite de Plesk pot fi integrate cu cele deja existente în portofoliul ”MoldData”. 
 
Plesk este o platformă de găzduire web cu un panou de control complet și ușor de folosit care permite administratorului de server să creeze noi site-uri web, conturi de reseller, conturi de e-mail și intrări DNS printr-o interfață web.
 

MoldData a participat la Târgul locurilor de muncă și stagii

Publicat: Vineri, 18 mai 2018

Din 1 martie va fi introdusă taxa anuală pentru domeniile ”.ro”

Publicat: Marţi, 27 februarie 2018
Deținătorii de domenii ”.ro” vor trebui să achite un tarif de mentenanță anuală, care va fi pus în aplicare începând cu 1 martie 2018.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

5 motive pentru care ai nevoie de mai mult de o extensie de domeniu pentru site

Publicat: Luni, 29 ianuarie 2018
Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți. De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

MoldData a lansat un nou sistem de gestionare a numelor de domeniu

Publicat: Vineri, 26 ianuarie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData”, Registrator Național al numelor de domeniu .md, a pus în aplicare un nou sistem de gestionare a domeniilor.

Importanța link-urilor interne pentru site-ul web

Publicat: Vineri, 05 ianuarie 2018
Ca deținător al unui site web, dorești să generezi trafic relevant către conținutul de pe site. Optimizarea site-ului pentru o poziționare cât mai înaltă în motoarele de căutare, precum Google, Bing, Yandex, este una dintre multiplele tactici pentru a obține acest lucru.

Rezultate 1 - 6 din 360

PAGINA SUS