TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

De ce este un Certificat SSL important pentru site-ul tau?

Publicat: Luni, 02 octombrie 2017
Fie ca achizitionam produse alimentare, gadget-uri recente sau beneficiem de cele mai bune oferte la biletele de avion, cumpararea si vinzarea a aproape orice este posibila fara a fi nevoie sa iesim macar din casa. Dar este, de fapt, sigur sa introduci datele personale, inclusiv informatiile privind cardurile bancare pe site-urile web? Importanta certificatului SSL consta in securizarea acestor tranzactii.

Ce este certificarea SSL?

Certificatul SSL este o tehnologie de securitate care cripteaza informatiile si datele in coduri. Astfel, informatiile private si importante introduse intr-un browser si trimise catre un server web nu sunt transmise ca mesaje text deschise ci prin coduri, prevenind astfel accesul neautorizat.

De ce este important un certificat SSL?

Cu un certificat SSL, adresa URL se modifica de la http:// la https:// (în care "s" inseamna "securizat"). Aceasta indicatie ii ajuta pe clienti sa se simta in siguranta cand acceseaza un site, introduc datele personale sau cele bancare sau fac cumparaturi online.

Deși este obligatoriu ca site-urile web sa aiba un certificat SSL, daca pe ele se pot cumpara si vinde produse, un certificat SSL este la fel de important pentru site-urile informative.


Iata cateva motive importante:

Avertisment de securitate
Incepand cu luna octombrie 2017, Google va afisa avertismentul “site nesigur” (Not Secure) pe toate paginile web fara certificat SSL, care contin formulare.

Acest avertisment se afiseaza deja pe website-urile fara SSL unde utilizatorii introduc parole sau datele cardurilor bancare, ceea ce a dus la o scadere cu 23% a vizitelor pe site-urile din aceasta categorie.

Siguranta
Site-urile care au certificate SSL ofera siguranta clientilor, astfel detaliile de conectare si datele bancare sunt securizate, iar achitarea serviciilor si procurarea de produse online se realizeaza in conditii de securitate.

Incredere
Lacatul verde din browserul web ofera mai multa siguranta clientilor. In plus, increderea duce la mai multe vizite pe site si respectiv mai multe vanzari.

Clasare in cautari
Google, gigantul motor de cautare, considera certificarea SSL un important instrument de clasare SEO. Asigurand o experienta de navigare sigura pe internet, certificatele SSL avanseaza in importanta factorilor de pozitionare pe Google.

Cele trei cerințe esentiale pentru un clasament mai bun includ acum:

1) Site-uri adaptate pentru dispozitive mobile
2) Rapiditatea site-ului
3) Site securizat prin SSL

MoldData ofera certificate SSL de la unele dintre cele mai importante autoritati globale de certificare, acum cu reducere de pana la 70%.

Instaleaza un certificat SSL pentru a face site-ul mai sigur pentru utilizatori si a avea o pozitie mai inalta in clasamentul pe motoarele de cautare. Pentru mai multe detalii apeleaza numarul scurt 14404.


Au intrat în vigoare noile tarife de la MoldData

Publicat: Luni, 18 iunie 2018
De astăzi, clienții MoldData pot procura spațiu dublu de stocare la pachetele de web Hosting la același preț ca pană acum.

Oferta verii! MoldData a pregătit prețuri mai mici pentru clienții săi

Publicat: Joi, 14 iunie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData” a aprobat un nou plan tarifar prin care oferă prețuri avantajoase la o gamă întreagă de servicii.

MoldData a participat la Târgul locurilor de muncă și stagii

Publicat: Vineri, 18 mai 2018

MoldData - partener acreditat Plesk

Publicat: Joi, 26 aprilie 2018

Din 1 martie va fi introdusă taxa anuală pentru domeniile ”.ro”

Publicat: Marţi, 27 februarie 2018
Deținătorii de domenii ”.ro” vor trebui să achite un tarif de mentenanță anuală, care va fi pus în aplicare începând cu 1 martie 2018.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

Rezultate 1 - 6 din 362

PAGINA SUS
© 1993 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal