TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Prețuri mai mici pentru Certificatele SSL și Domeniile generice

Publicat: Marţi, 25 iulie 2017
Din 12 septembrie 2017, MoldData va aplica noi tarife la unele dintre serviciile prestate.

Reduceri considerabile se anunță la numele de domenii generice (gTLD) și la newTLD, precum și la certificatele SSL. De exemplu gTLD .com care acum costă 20$, conform noilor tarife va fi doar 14,18$, .cafe de la 50$ va ajunge să coste 39$, cu o reducere de 22%, extensia de domeniu .rent de la 100$ se reduce cu 11,50$ și va costa 88,50$, iar prețul extensiei .photo se va reduce cu aproape 15$ și va constitui 34,5$ în loc de 50$.

Prețul extensiei .md va rămâne neschimbat. Prețul extensiilor com.md, org.md, info.md, pro.md și co.md se majorează.

Se lansează și un serviciu nou - Certificat pentru deținătorii numelor de domenii.

Acest certificat confirmă înregistrarea numelui de domeniu, și conține informații despre proprietarul domeniului, nume de domeniu înregistrat, data de înregistrare. Mai multe informații referitor la Certificat vezi aici.

Reduceri semnificative vor avea și certificatele SSL. De exemplu, certificatul Comodo Essential va costa 24,29$, cu 11$ mai puțin, iar prețul certificatului Comodo Instant se reduce în jumătate și va fi de doar 39,15$.


Din 1 martie va fi introdusă taxa anuală pentru domeniile ”.ro”

Publicat: Marţi, 27 februarie 2018
Deținătorii de domenii ”.ro” vor trebui să achite un tarif de mentenanță anuală, care va fi pus în aplicare începând cu 1 martie 2018.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

5 motive pentru care ai nevoie de mai mult de o extensie de domeniu pentru site

Publicat: Luni, 29 ianuarie 2018
Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți. De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

MoldData a lansat un nou sistem de gestionare a numelor de domeniu

Publicat: Vineri, 26 ianuarie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData”, Registrator Național al numelor de domeniu .md, a pus în aplicare un nou sistem de gestionare a domeniilor.

Importanța link-urilor interne pentru site-ul web

Publicat: Vineri, 05 ianuarie 2018
Ca deținător al unui site web, dorești să generezi trafic relevant către conținutul de pe site. Optimizarea site-ului pentru o poziționare cât mai înaltă în motoarele de căutare, precum Google, Bing, Yandex, este una dintre multiplele tactici pentru a obține acest lucru.

Pregătește magazinul online de sezonul sărbătorilor

Publicat: Marţi, 26 decembrie 2017
Sezonul sarbatorilor de iarna este cea mai aglomerata perioada a cumparaturilor si cea mai atragatoare perioada cu oferte.

Rezultate 1 - 6 din 358

PAGINA SUS