TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

Suport - Întrebări frecvente

Web design

   Trimite un tichet de asistenţă / întrebare
   Generale
De ce am nevoie de un site web?

Internetul a devenit o parte integranta a vieţii de zi cu zi. Milioane de oameni accesează zilnic situri din intreaga lume în căutare de noi şi noi informaţii care să le satisfacă necesităţile. Un site web poate oferi companiei dumneavoastră o identitate prin care sa vă evidenţiaţi pe această vastă piaţă de desfacere reprezentată de Internet. Avantajele oferite de un site web:

  • Oferiţi un plus de credibilitate afacerii dvs. Un site web oferă clienţilor siguranţă că apelează la serviciile unei companii serioase.
  • Atrageţi sute şi chiar mii de potenţiali clienţi din intreaga lume. Afacerea dumneavoastră poate fi recunoscută pe plan internaţional prin intermediul internetului, lucru foarte greu de realizat fară publicitatea imensă pe care acesta v-o oferă.
  • Vă puteţi prezenta produsele şi ofertele foarte uşor, 24h/zi, 7 zile/saptamana, 365 zile/an la costuri foarte reduse comparativ cu alte forme de publicitate.
  • Daţi clienţilor dumneavoastră posibilitatea feedbackului! Succesul unei afaceri constă şi într-o relaţie deschisă cu potenţialii clienţi. Prin intermediul unui site web professional, puteţi primi opiniile şi cerinţele clienţilor în timp real, le puteţi pune la dispoziţie materiale auxiliare care să îi informeze asupra profilului companiei dumneavoastră, asupra produselor şi serviciilor.
  • Fiţi mereu cu un pas înaintea concurenţei! Imaginea dumneavoastră virtuală vă ajută nu numai să vă atrageţi cît mai mulţi clienţi ci şi să vă garantaţi fidelitatea lor. Demonstraţi-le că produsele şi serviciile oferite de dumneavoastră sunt diferite de cele ale concurenţei tocmai printr-o prezentare excelentă care să îi facă să revina cu placere pe situl dumneavostră.
Cît costă realizarea unui site?

Costul final al unui site este influenţat de complexitatea acestuia şi de cerinţele fiecarui client. Tocmai de aceea este imposibil de stabilit un preţ standard. Pentru o estimare gratuită de preţ ne puteţi suna la 54-49-55 (Serviciul Web Design)

Cît timp va dura realizarea site-ului?

Timpul de realizare a unui site este determinat, ca şi preţul, de complexitatea proiectului. Din experienţa noastră, durata de realizare a unui site variază de la 5 zile pentru un site de prezentare pînă la 20 de zile pentru un magazine online. Compania noastra se va obliga printr-un contract să respecte termenul de realizare a site-ului, stabilit de comun acord.

De ce trebuie sa apelez la o firma specializată de web design pentru realizarea unui site web?

Nu trebuie. Suntem convinşi că aveţi vreo rudă sau vreun prieten care se ocupă şi de realizarea site-urilor web, printre multe alte ocupaţii. Deci, daca nu vreţi rezultate profesioniste şi de calitate, nu trebuie sa apelaţi la o firmă specializată de web design :)

Voi putea vedea site-ul înainte de a fi publicat pe Internet?

Bineînţeles. Veţi putea vedea progresele făcute la dezvoltarea site-ului dvs. Astfel vom fi în permanenţă legatură şi vom putea ţine cont de eventualele observaţii pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit.

Ce materiale trebuie sa pregatesc?

Pentru realizarea site-ului este bine sa aveţi pregatite informaţiile despre produsele şi/sau serviciile oferite, date şi un mic istoric despre firma dvs. şi orice alte materiale pe care doriţi să le postaţi în cadrul viitorului site: imagini, autorizaţii, certificari etc.
Trebuie sa pezentaţi logotipul companie dvs.

Cum pot modifica continutul site-ului?

Toate site-urile elaborate de noi conţin un panou de administrare a conţinutului (CMS) de unde foarte rapid şi uşor fară cunoştinţe în web design sau programare, puteţi adăuga, modifica, şterge conţinutul, adăuga imagini, fişiere audio, video etc.

Ce inseamna mentenanţă/suport pentru un site?

Mentenţa unui site presupune actualizarea şi verificarea funcţionalităţii site-ului precum şi corectarea eventualelor erori sesizate. Compania noastră vă poate oferi sub forma de abonament lunar sau anual, servicii de administrare site-uri. Pentru mai multe detalii sunaţi 54-49-55.

În ce constă realizarea unui web site?

Realizarea unui site se realizează în 3 paşi: consultare, realizare şi lansare. Fiecare pas poate fi detaliat şi doar la primul pas este necesară participarea ta. De restul ne ocupam noi.


PAGINA SUS
© 1993 - 2019. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor | Politica de utilizare cookie